Piftelute cu sos de rosii (post)

de nadina73 in Mancaruri de post, 5 Mar 2010 | 3608 vizualizari

 

CRED CA V-AM INEBUNIT CU PIFTELUTE...............SOTULUI MEI I PLAC TARE MULT ...............SI MIE LA FEL

 

INGREDIENTE

  • 200 g soia
  • 1 kg cartofi
  • 2 feli de paine inmuiat in lapte de soia
  • 1 capatana de usturoi
  • 2 linguri delikat
  • putina vegeta naturala(reteta sylvia)
  • faina alba
  • pasta de tomate 1 cutie 800g
  • patrunjel verde
  • 3 linguri ulei de masline(ulei de care aveti)
  • 3 foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftelute cu sos de rosii (post):

Se fierbe soia in apa cu delicat,dupa care se toaca

Cartofii se toaca(se razuiesc, cum doriti)

Painea se inmoaie in lapte de soia si se zdrobeste bine

Se ameteca toate impreuna soia,cartofii,patrunjelul verde,usturoiul pisat,paine inmuiata si  se fac piftelute

Se prajesc in ulei

SOS:se pune uleiul intr-o carticioara se incinge bine apoi se pun 3 linguri de faina si se prajesc putin apoi se pune pasta de tomate si putina apa sa se fac un sos mai grosut nici forte gros ,dupa care se pun piftelutele in sos si se mai da doua clocote(se pun si 3 foi de dafin in sos)

La fel se pot face si cu carne piftelute nomale din carne si apoi in sos de rosi

 

RETETA IN IMAGINI

Piftelute cu sos de rosii (post)-0
Piftelute cu sos de rosii (post)-1
Piftelute cu sos de rosii (post)-2

COMENTARII (2)

madi_marin 1

05.03.2010, 11:57

imi plac cum arata....,mai nou sunt si eu fan soia, ca m+am saturat de atata carne, plus ca e si post.....o sa incerc si eu reteta ta....

nadina73 1

05.03.2010, 22:09

incercale cu incredere,sant foarte buna si gustoase

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41