Piftelute de pui

de ony in Pui, 20 Dec 2010 | 6504 vizualizari

 

apetisante

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de pui
  • 3-4 cartofi maricei
  • sare
  • piper
  • 2oua
  • pesmet
  • faina
  • verdeata
  • 1 ceapa
  • 1 capatana mare usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftelute de pui:

carnea de pui se toaca,la fel se procedeaza si cu cartofii,ceapa,usturoiul,verdeata;

se amesteca toate impreuna,se sareaza,se pipereaza;

se adauga 3-4 linguri de pesmet si tot atata faina,iar la sfarsit verdeatza tocata marunt;

se pune uleiul la incins si se modeleaza piftelute care se prajesc bine pe ambele parti.

cand sunt gata se scot pe un prosop de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.

pofta buna!!!

TIPS-URI

1

eu am folosit carnita de pe pulpe

2

se pot da si prin pesmet,pentru cine doreste mai crocante

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftelute de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftele din carne de porc si piept de pui la cuptor