Piftelute de vita cu parmezan

de simo_brkic in Vita, 22 Ian 2012 | 2982 vizualizari

 

Aveam niste carnita macinata in frigider si ca sa nu se strice am facut aceste piftelute ..reteta o aveam in minte de undeva dar nu mai stiu de unde =)))

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne macinata vita
  • 150 g.parmezan
  • 300 g faina de paine(pezmet)
  • 1 ou
  • sare si piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftelute de vita cu parmezan:

Carnea macinata se amesteca cu parmezanul,faina de paine oul,sarea si putin piper.Se formeaza mingi pe care le stropsim si le trecem odata ce au prins forma prin pesmet (faina de paine). La urma le prajim putin in ulei .Eu am preferat cel de masline ; )

TIPS-URI

1

usor de facut ; )

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftelute de vita cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

gaby_gabytza 1

23.01.2012, 11:43

Foarte bune

simo_brkic 1

23.01.2012, 23:25

; ) da erau "pufoase" daca ar fii fupa mine si ati fii aproape vas invita la orice "creatie" : )

oana_pisicutza16 1

12.04.2012, 11:19

bune bune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piftelute din cartofi cu sos de rosii