Piftelute de vita cu parmezan

de simo_brkic in Vita, 22 Ian 2012 | 900 vizualizari

 

Aveam niste carnita macinata in frigider si ca sa nu se strice am facut aceste piftelute ..reteta o aveam in minte de undeva dar nu mai stiu de unde =)))

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne macinata vita
  • 150 g.parmezan
  • 300 g faina de paine(pezmet)
  • 1 ou
  • sare si piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftelute de vita cu parmezan:

Carnea macinata se amesteca cu parmezanul,faina de paine oul,sarea si putin piper.Se formeaza mingi pe care le stropsim si le trecem odata ce au prins forma prin pesmet (faina de paine). La urma le prajim putin in ulei .Eu am preferat cel de masline ; )

 

TIPS-URI

1

usor de facut ; )

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Piftelute de vita cu parmezan 141981
retete culinare - Piftelute de vita cu parmezan 141982
retete culinare - Piftelute de vita cu parmezan 141983
retete culinare - Piftelute de vita cu parmezan 141984

COMENTARII (12)

gaby_gabytza 1

23.01.2012, 11:43

Foarte bune

simo_brkic 1

23.01.2012, 23:25

; ) da erau "pufoase" daca ar fii fupa mine si ati fii aproape vas invita la orice "creatie" : )

oana_pisicutza16 1

12.04.2012, 11:19

bune bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21