Piftie de curcan

de Oana in Curcan, 2 Noi 2010 | 11755 vizualizari

COMENTARII (21)

Corinuta 1

02.11.2010, 12:35

Foarte interesant! ce inseamna ca se vantura zeama?

lia maria 1

02.11.2010, 12:36

sunt primadeci ma servescyumi,yumi, ce buna e

lia maria 1

02.11.2010, 12:38

hopaca nu sunt primadar nu conteaza, daca nu ai sa-mi dai si mieam sa-mi fac si eunu de alta dar tocmai mai convins

Corinuta 1

02.11.2010, 12:38

crezi tu Lia!

maria_claudia 1

02.11.2010, 12:46

Oana 1

02.11.2010, 12:49

Ma bucur ca va place! e prima data cand fac, mi-era o poftaaaa Noroc cu reteta Bunicii Corina, cand vanturi zeama, o muti dintr-o oala in alta, ca atunci cand vrei sa o racesti , sper ca ai inteles cum

Corinuta 1

02.11.2010, 12:52

Am inteles, multumesc! aveam eu o idee, asa....vag

Laly 1

02.11.2010, 12:59

Vin si eu la o piftie

giuliana 1

02.11.2010, 13:29

vreau si eu o portie arata super

La Ancuta 1

02.11.2010, 14:03

ce bine arata

lia maria 1

02.11.2010, 14:07

mihaelar63 1

02.11.2010, 14:37

si eu vreau , precis fac

vanilla 1

02.11.2010, 15:00

ARATA BINE!!!AI UN VAS SPECIAL IN CARE O FACI?

madi_marin 1

02.11.2010, 17:59

mmm....ce bine arata.... imi place piftia foarte mult....

Pasiune pentru bucatarie 1

02.11.2010, 18:08

vreau si eu o portie ca nu am mai mancat de mult

Ina 1

02.11.2010, 18:11

Ti-a iesit excelent : zeama clara, fara grasime, exact cum imi place si mie Ca tot aia de curcan o prefer si eu.... http://www.bucataras.ro/retete/8812/piftie-de-curcan.html

Rocsi 1

02.11.2010, 18:31

mmm...de cand nu am mai mancat

diaconta 1

02.11.2010, 18:59

foarte fain arata si daca e reteta bunicii succesul e garantat bravo Oana

Bucataras Medi 1

02.11.2010, 21:06

pentru maine la serviciu sa iei 2 portii ca te voi vizita..............

nadina73 1

03.11.2010, 02:22

super bun,ne place si noua mai ai ca venim cu ceapa verde (asa o papam noi)

Oana 1

03.11.2010, 17:06

Ah, Medi, azi am fost libera Multumesc pt. aprecieri! Vanila, am facut in cateva boluri si restul intr-un vas dreptunghiular de iena, se taie perfect si arata si bine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Curcan la cuptor