Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
DELICIOASE,POTRIVITE SI PENTRU COPII.
-se spala si se curata bine picirusele de porc
-se portioneaza pieptul de curcan
-se aseaza intr-o oala suficient de mare si se acopera cu apa rece astfel incat nivelul acesteia sa fie cu un lat de palma deasupra
-se fiebe la foc potrivit (cu sare)pana cand carnea se desprinde de pe oase(cca 120 min) si se spumeaza intre timp
-se adauga zarzavatul curatat si spalat,foile de dafin si piperul si se mai lasa pe foc pana cand fierbe si zarzavatul
-se scot oasele si se aseaza carnea in mai multe farfurii
-se piseaza usturoiul cu sare si se amesteca cu zeama
-se strecoara zeama si se toarna peste carne astfel incat aceasta sa fie bine acoperita
-se da la rece sa se inchege
-se serveste rasturnata pe platou si ornata cu boia si branza feta.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult