Piftie de porc

de claudiaO in Porc, 9 Oct 2016 | 335 vizualizari

 

Cum vine frigul, cum be zboara gandul la  o piftie delicioasa...unsa cu putin hrean ras.

 

INGREDIENTE

  • 1 rasol de porc
  • 1 adidas maricel
  • 5-6 catei usturoi
  • Sare/piper/foi de dafin
  • Apa
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie de porc:

Spalam bine piciorul de porc si rasolul si le punem in oalacu APA rece. Eu am pus oala cam trei sferturi plina. Punem sare si asteptam sa inceapa sa daca spuma. Curatam cu grija si rabdare to at a spuma , punem boabe de piper si cateva foi de dafin si lasam sa fiarba LA foc mic fara capaac pana se desprinde carnea de pe oase si zeama scade bine de tot. Cand este gata, curatam carnea de oase si o asezam in tava. Zeama ramasa  o amestecam cu usturoiul zdrobit si o vanturam bine ca sa se raceasca. Daca mai e nevoie mai adaugam sare. Cu o sits, strecuram zeama si o turnam incet pests carnea din tava. Dam LA rece pana se incheaga bine apoi putem servi.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Piftie de porc 458858
retete culinare - Piftie de porc 458859
retete culinare - Piftie de porc 458861

COMENTARII (6)

Gherca Daniela 1

09.10.2016, 21:06

mirela0911 1

10.10.2016, 08:29

E buna tare!

MotanLaOale 1

10.10.2016, 10:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D