Piftie- racituri - de curcan

de Sidy in Curcan, 2 Ian 2013 | 15188 vizualizari

COMENTARII (28)

diaconta 1

02.01.2013, 18:07

Oooooooo ce bine arata

Panacris 1

02.01.2013, 18:13

Tocmai asta vroiam sa postez si eu si e cam aceasai imagine

portiadelumina 1

02.01.2013, 18:13

Daaa, arată bine, cum spune Dia. Ar arăta minunat şi la mine în farfurie Bravooo Sidy

cristeena20 1

02.01.2013, 18:19

Wow..arata super bine!!si eu vreau!!!

Sidy 1

02.01.2013, 18:20

Panacris...aceeasi imagine nu are cum sa fie....asa ca posteaza si tu linistita !!!
Sa stiti ca s-a mancat repede, repede, asa ca....din pacate nu mai am....!

Panacris 1

02.01.2013, 18:28

Si la noi la fel, abia am reusit sa fac o poza, de final

- Andreea - 1

02.01.2013, 18:33

ce frumoasa ti-a iesit ...

Bucataras Medi 1

02.01.2013, 18:54

ce bine arata!

Bya Ralu 1

02.01.2013, 18:56

arata super

laura_n 1

02.01.2013, 19:13

arata excelent!

Rocsi 1

02.01.2013, 19:14

Si mie imi plac tare mult raciturile de pasare..Eu mereu imi fac separat numai de pasare ca ai mei isi combina porc cu pasre

camelia75 1

02.01.2013, 19:19

Sidy,arata fabulos piftia ta!!!Am vrut sa fac anul asta piftie de curcan si m-am razgandit pe ultima suta...Acum cand o vad pe a ta regret...Ce pofta mi-ai facut!!!In maxim 2 saptamani o incerc!Promit!!!

MotanLaOale 1

02.01.2013, 19:22

Ina 1

02.01.2013, 19:25

corina241 1

02.01.2013, 19:32

ce bine arata

Bunica 1

02.01.2013, 19:39

Frumoasa si gustoasa!

Corinuta 1

02.01.2013, 19:53

Foarte frumoasa!

danakarin 1

02.01.2013, 20:45

cele mai frumoase piftii din acest an !

T I M E A 1

02.01.2013, 22:13

ce bine arata

Sidy 1

03.01.2013, 09:02

Fetelor tot secretul lor este sa le fierbi mult la foc cat mai mic si atunci ies limpede , asa cum se vede in poza.
Multumesc de aprecieri

adry88 1

03.01.2013, 11:17

buna

Ancutsa 1

15.12.2016, 14:09

Tare frumoasa si buna!

kytz 1

15.12.2016, 14:37

Sidy 1

16.12.2016, 07:58

Va multumesc fetelor ! Noua ne place tare mult,,,

RODIMUR 1

26.12.2019, 07:40

Cele mai bune răcituri, iar acestea arată splendid...!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Frigarui cu ficatei si inimi de curcan