Piine fantezie

de janet in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2010 | 3124 vizualizari

 

Painea sata am vazut-o pe un forum frantuzesc,nu stiam daca o sa-mi placa si totusi am incercat-o.Va spun este un deliciu,o gustare excelenta,alaturi de un sos picant(foarte picant,cum imi place mie )Este o reteta la care te poti juca cu proportiile ,dar si cu ingredientele,ce ai prin frigider,numai ca baza sa ramiina,drojdia,laptele,ouale si faina.

 

INGREDIENTE

  • -125 gr faina
  • -3 oua
  • -2linguri de lapte
  • -2 linguri de ulei
  • -150 gr piept de pui
  • -10 masline negre
  • -150 gr motarela
  • -50 gr ciuperci
  • -50 gr rosii uscate (eu am pus o rosie proaspata )
  • -15 gr drojdie-
  • sare,
  • piper,
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piine fantezie:

Intr-un vas batem ouale cu drojdia dizolvata in laptele caldut,adaugam uleiul, amestecam bine dupa care punem celelalte ingrediente taiate julien(mai mare taiate),sarea,piperul si busuiocul. Amestecam cu o spatula si punem compozitiea intr-o tava unsa cu ulei. Punem la cuptorul de dinainte incins si lasam pina se rumeneste frumos.Taiem cind s-a racit.
Este o reteta foarte usor de facut!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Piine fantezie 23878
retete culinare - Piine fantezie 23879

COMENTARII (2)

Dana Cristea - pusikmea 1

27.03.2010, 21:54

nadina73 1

28.03.2010, 02:58

arat bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55