Pilaf cod 14

de nadina73 in Mancaruri de post, 17 Iun 2010 | 3107 vizualizari

 

un pilaf de post delicios,gustos si aromat

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de orez
  • 1/2 ardei rosu gras
  • 1/2 ardei galben
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 dovlecel
  • 1/2 vanata
  • 1ceapa
  • 10 ciuperci champinion
  • 4 ciuperci shiitake
  • 1 morcov
  • 3/4 telina (daca e foarte mare)
  • 1 radacin patrunjel
  • 1-2 rosii
  • patrunjel verde
  • 1-2 cartofi
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cod 14:

Se spala bine orezul si se pune la fiert in apa cu sare,(la 1 cana de orez se pun 3 cani de apa).

Ceapa se toaca marunt si ce pune la calit in putin ulei impreuna cu morcovul,telina si patrunjelul taiate julien,cartofii,vanata,dovlecelul,rosiile,ciupercile,

ardeii se taie cubulete si se pun peste radacinoase

se pune sare ,piper si o canita de apa se pune capacul si se lasa sa foiarba inabusit 30 minute.

La final se amesteca cu orezul fiert

Este un pilaf delicios ,gustos si aromat(14 legume si zarzavaturi)

PS:Am scris cate 1/2 de ardei......... ,dat fiind faptul ca aici sant foarte mari,iar telina aici cea mai mica ce am gasit era de 600 g)

 

RETETA IN IMAGINI

Pilaf cod 14-0
Pilaf cod 14-1
Pilaf cod 14-2
Pilaf cod 14-3
Pilaf cod 14-4
Pilaf cod 14-5
Pilaf cod 14-6
Pilaf cod 14-7
Pilaf cod 14-8
Pilaf cod 14-9

COMENTARII (14)

danis

danis 1

17.06.2010, 22:26

ce bine arata si cate vitamine

mena29

mena29 1

17.06.2010, 23:43

Buuun,si eu am facut astazi tot pilaf asa ca nu m-am mai servit de la tinecinci furcu am lasat totusi ca arata super bine

mariac

mariac 1

23.06.2010, 20:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!