Pilaf cu carne de cocos

de Gicuta69 in Mancaruri cu carne, 2 Feb 2016 | 2351 vizualizari

 

O mancare calsica si gustoasa


 


 


 


 

 

INGREDIENTE

  • pieptul si o pulpa de cocoș
  • o cana de orez
  • un morcov
  • o ceapa
  • ardei gras(am folosit congelat)
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu carne de cocos:

Am portionat carnea si am spalat-o.

Morcovul si ceapa le-am curatat si spalat. Am pus carnea impreuna cu legumele (inclusiv ardeiul congelat) si un praf de sare in oala sub presiune. Am turnat aproximativ1,5 l apa si le-am fiert 25 de minute.

Cand au fiert le-am scos, am inlaturat ceapa iar morcovul l-am  taiat cubulete.

Am incins uleiul intr-o cratita si am calit orezul spalat si scurs.

L-am calit 2-3 minute pana bobul a devenit translucid, apoi am adaugat 4 cani de  supa in care a fiert carnea.

Am lasat sa clocoteasca si am dat cratita la cuptor la foc mediu. Din cand in cand am amestecat usor.

Dupa 20-25 de minute am adaugat carnea si morcovul taiat cubulete si am condimentat cu sare si piper. Am mai lasat pana a scazut toata supa si bobul de orez s-a fiert.

La sfarsit am presarat patrunjel. Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pilaf cu carne de cocos 425956
retete culinare - Pilaf cu carne de cocos 425957
retete culinare - Pilaf cu carne de cocos 425958
retete culinare - Pilaf cu carne de cocos 425959
retete culinare - Pilaf cu carne de cocos 425960
retete culinare - Pilaf cu carne de cocos 425961
retete culinare - Pilaf cu carne de cocos 425962
retete culinare - Pilaf cu carne de cocos 425963

COMENTARII (18)

Rocsi 1

03.02.2016, 11:22

merisor 1

03.02.2016, 12:19

Ce foame imi e si ce pofta mi-ai facut cu copanelul ala!

Rux 1

03.02.2016, 23:01

Tare bine gatesti tu draga mea...arata grozav!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D