Pilaf cu carne si legume

de Miha in Pui, 18 Oct 2010 | 5572 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 cana orez
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 bucata radacina telina
  • sare si piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu carne si legume:

Pieptul de pui se taie fasii si se prajeste usor in ulei bine incins. Se adauga ceapa tocata marunt si radacinoasele date pe razatoarea cu ochiuri mici si se calesc usor. Se stinge cu apa, se adauga si orezul spalat si scurs. Se potriveste gustul de sare si piper.

Se da la cuptor la foc mediu, pana scade zeama si orezul se umfla. Cu putin timp inainte de a scoate din cuptor se pune patrunjelul verde tocat si se omogenizeaza.

Nu se tine pilaful prea mult la cuptor, pentru ca orezul se umfla repede si tinandu-l la temperatura mare devine cleios.

Se pot pune si felii de rosii sau bulion, in functie de preferinte.

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Pilaf cu carne si legume-0
Pilaf cu carne si legume-1

COMENTARII (22)

Corinuta 1

19.10.2010, 11:24

"Da' ce mai conteaza cand is asa de frumoase?" asa e, cateodata marimea nu conteaza

Miha 1

19.10.2010, 11:29

cateodata, dar nu intotdeauna.

Miha 1

19.10.2010, 11:30

Cami Dia multumesc tare mult!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41