Pilaf cu ciuperci

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2010 | 3202 vizualizari

 

O mancarica de post super buna si gustoasa,Rocsi e de vine ca ne-a facut pofta

 

INGREDIENTE

  • 5 ciuperci champinion sau 1 conserva
  • 1 cana orez
  • 1 feliuta ardei rosu
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita delikat
  • patrunjel verde
  • 3 1/2 cani apa
  • 3 linguri ulei masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ciuperci:

Se curata ceapa se taie pestisori si se caleste in ulei doua minute ,dupa care se pune ardeiul rosu taiat cubulete si ciupercile taiate si ele marunt. Se lasa sa se caleasca 2-3 minute dupa care se pune 1 cana de orez , apa , sare si piper. Se lasa sa fiarba la foc potrivit 20 minute dupa care se pune patrunjel verde .

Se serveste simplu in zilele de post  sau ca si garnitura la o fripturica

 

RETETA IN IMAGINI

Pilaf cu ciuperci-0
Pilaf cu ciuperci-1
Pilaf cu ciuperci-2
Pilaf cu ciuperci-3
Pilaf cu ciuperci-4

COMENTARII (26)

Bunica 1

16.09.2010, 21:48

Ce frumos l-ai aranjat !

nadina73 1

16.09.2010, 23:13

stiu rocsi ca tie imi plac doar cele din conservaiar ionix daca nu papa i dau doar orezu

nadina73 1

16.09.2010, 23:13

bunicapofteste la masa

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04