Pilaf cu ciuperci la cuptor

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2010 | 11628 vizualizari

 

rapis si foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1/2 radacina telina
  • 1bucata radacina patrunjel
  • 5oo g ciuperci champinion
  • 1 lingurita boia dulce
  • sare,piper
  • frunze de patrunjel verzi
  • 1 cana orez
  • 3 1/2 cani apa
  • putin ulei de masline
  • putin unt 1 lingura
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ciuperci la cuptor:

se culeste in putin ulei ceapa, morcovul,telina si patrunjelu radacina,toate tocate

apoi se pune 1 lingurita de boia dulce apoi ciupercile curatate si taiate cubulete potrivite

orezul se spala si se ameteca cu toate sare,piper patrunjel verde si zarzavaturile

Se pun toate intr-un vas uns bine cu unt si se pun la cuptor pentru 1 ora aproximativ la 170 grade

pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

teodora 1

04.06.2010, 01:08

nu stiu cum ii dar voi incerca

teodora 1

04.06.2010, 01:09

eu la toate iti dau 5

getaursachi 1

19.10.2010, 14:49

5 furc si de la mine....il fac in seara asta....in ceea ce priveste sarea nu-ti fa probleme,la noi in familie de obicei se mananca cam nesarat...deabia astept sa-l gust..

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Orez egiptean