Pilaf cu ciuperci (MULTICOOKER)

de GABRIELACALI in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2014 | 4921 vizualizari

 

Am realizat o reteta simpla si gustoasa pe care o poate face oricine si poate fi lesne servita singura, sau ca garnitura la friptura.

 

INGREDIENTE

  • 2 cani orez
  • 1 ceapa tocata
  • 500 ml supa de legume sau pui
  • 100 g ciuperci feliate
  • sare, piper, foaie de dafin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ciuperci (MULTICOOKER):

1. Ceapa taiata marunt se adauga in vas impreuna cu 2, 3 linguri de ulei. Se apasa butonul MENU si se selecteaza programul FRY. Se apasa COOKING TIME si se selecteaza 5 minute. Apasam butonul START. Se amesteca ocazional.

2. La finalul celor 5 minute se adauga ciupercile, orezul si supa. Apasam butonul MENU si selectam programul PILAF. Se inchide capacul si se apasa START.

3. Cu 5 minute inainte de finalizarea programului asezonam cu sare si piper si se adauga foaia de dafin. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ciuperci (MULTICOOKER)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu dovlecei