Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am realizat o reteta simpla si gustoasa pe care o poate face oricine si poate fi lesne servita singura, sau ca garnitura la friptura.
1. Ceapa taiata marunt se adauga in vas impreuna cu 2, 3 linguri de ulei. Se apasa butonul MENU si se selecteaza programul FRY. Se apasa COOKING TIME si se selecteaza 5 minute. Apasam butonul START. Se amesteca ocazional.
2. La finalul celor 5 minute se adauga ciupercile, orezul si supa. Apasam butonul MENU si selectam programul PILAF. Se inchide capacul si se apasa START.
3. Cu 5 minute inainte de finalizarea programului asezonam cu sare si piper si se adauga foaia de dafin.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult