Pilaf cu ciuperci si aripioare de pui la cuptor

de Anamaria Cook in Pui, 8 Noi 2012 | 7082 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o ceapa
  • un morcov
  • un ardei gras
  • o ceasca orez
  • 4 ciuperci
  • un catel usturoi
  • 4 aripioaare pui
  • o lingurita paprika
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ciuperci si aripioare de pui la cuptor:

  Taiati ardeiul, morcovul si ceapa in cuburi mici si caliti in putin ulei.

  Adaugati ceasca de orez doua cesti de apa calduta si un praf de sare si piper apoi lasati sa fiarba pe foc mic amestecand din cand in cand sa nu se prinda. Daca mai este nevoie mai adaugati putina apa.

  In timp ce orezul se fierbe, spalati aripioarele si imbracati-le in lingurita de paprika cu un praf de sare si piper apoi prajiti-le cate doua minute pe fiecare parte sa sigilati sucurile naturale ale puiului.

  Puneti-le intr-un vas termo rezistent (eu am pus si cateva felii de ciuperci si ardei gras pentru un plus de gust) si dati la cuptor 180C/gaz 4 pentru 25 de minute.

  Taiati ciupercile in felii subtiri si prajiti-le cu usturoiul pisat in putin ulei pana ce scade apa. Adaugati un praf de sare si piper.

  Cand orezul s-a fiert stingeti focul si potriviti de sare si piper.

  Scoateti aripioerele din cuptor, asezati totul pe farfurie si repede la masa sa nu se raceasca.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ciuperci si aripioare de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu orez la cuptor