Pilaf cu ciuperci si rosii cherry

de lilik in Aperitive / Garnituri, 21 Mai 2011 | 5165 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 ciuperci champignon
  • 10 rosii cherry
  • 1 ceapa verde mica(fara frunze)
  • 1 pahar cu orez
  • 1/2 pahar vin alb
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ciuperci si rosii cherry:

Taiem ciupercile in 2 apoi le feliem,rosiile le taiem in 4.

Tocam ceapa marunt si o punem la calit cu putin ulei,iar cand incepe sa se rumeneasca punem ciupercile si le lasam cateva minute sa se inmoaie apoi punem rosiile,amestecam si punem vinul.

Lasam pana scade tot lichidul din tigaie,apoi punem orezul spalat si il calim putin,dupa care punem 2 pahare cu apa si lasam sa fiarba la foc mic.

Cand scade apa mai adaugam cate putina pana orezul este fiert.

Potrivim de sare si piper si daca doriti puteti pune patrunjel verde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ciuperci si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

MIUTA 1

26.05.2011, 23:51

Bucataras Medi 1

29.05.2011, 16:32

tare bine mai arata..............

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 21:27

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Galuste de mamaliga cu ciuperci si bacon