Pilaf cu cocos si jumari de pasare in vas de lut

de ANCA in Pui, 30 Noi 2009 | 7661 vizualizari

COMENTARII (23)

Oana 1

30.11.2009, 16:01

Ce buuunnnn! Cum faceti jumarile si cum e untura de pasare?

rivka 1

30.11.2009, 17:07



untura ai facut-o tu? cand eram mici mancam untura de gasca pe paine (unsa) cu sare mmmmmm ce bunatateeeee

arata minunat

Michelle 1

30.11.2009, 17:11

ANCA 1

30.11.2009, 18:12

untura e facuta in casa, da, din grasimea de la gasca si cocos, cu putina carnita, pusa in tigaie, dupa ce se topeste, se toarna calda in borcan.

Oana 1

30.11.2009, 18:35

Mmm, super!

liana_geicu 1

30.11.2009, 20:52

O armonie de culori, dar si gudtul cred ca este bun!

ANCA 1

30.11.2009, 22:21

Valentina, ma tot intrebam cine se va pacali Liana, te asigur ca e gusotssssssssss

liana_geicu 1

30.11.2009, 22:52

sunt convinsa, Anca, am luat si de acasa in weekend-ul asta niste pulpe de cocos si cred ca o sa fac... eu nu am vas de lut, dara merge si fara...

ANCA 1

30.11.2009, 23:34

spor la treaba, Liana

ramo_cata 1

30.11.2009, 23:58

danygospodina 1

01.12.2009, 17:16

Woow, inca o reteta EXOTICA...hai ca aici merge, e cu orez...

Miha 1

14.12.2009, 11:25

Ce faci Ancule? Pe unde-ai disparut?

ANCA 1

14.12.2009, 12:58

pup eu pe ea de fata cu spirit de observatie! am disparut..din pacate, in spital cu Mufuletul mic..urat,urat, pneumonie.Marti ne-am externat, si alt ghinion, a pescuit un virus de acolo, si de joi pana ieri am tras-o iar din greu cu febra peste 40, salvare etc dar acum suntem bine, ne facem noi mari

Miha 1

14.12.2009, 13:03

Ufff...imi pare tare rau Anca. Multa sanatate la pui mic! Aveti grija de voi!

Adinuta 1

14.12.2009, 13:48

multa sanatate va doresc si eu!

ANCA 1

14.12.2009, 13:56

multumim mult!

ionix 1

16.12.2009, 13:57

super tare... n-am auzit in viata mea de jumari de pasare... foarte tare, sincer... cred ca are un gust foarte interesant pilaful asta

ANCA 1

16.12.2009, 22:41

da, gustul e incomparabil fata de un pilaf obisnuit, mai ales cand folosesti pasare crescuta natural, in curte, la fel si jumarile de pasare!

gaby_duceag 1

16.12.2009, 22:52

ce bun e in oala de lut!bravo!

Miha 1

16.12.2009, 23:02

Ancule, si tu pleci la plaja?

ANCA 1

16.12.2009, 23:28

Gaby, mersi..Miha, eu sunt fan declarat soare/mare/plaja..cu iarna nu ma prea impac, asa ca-s nostalgica pana vine caldura!

Nicolae 1

21.12.2009, 10:14

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu mere si portocale