Pilaf cu legume

de babi5 in Mancaruri de post, 12 Ian 2014 | 6399 vizualizari

 

Chiar daca este considerat un aliment cu carbohidrati cred ca in combinatie merge si pentru dieta ..

 

INGREDIENTE

  • 350 gr orez
  • 3 morcovi mai mari
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 telina
  • 2 cepe
  • 2 ardei rosii
  • sare
  • piper
  • 1 foaie dafin
  • 1,5 l apa
  • vegeta
  • 75 ml ulei
  • frunze patrunjel
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu legume:

Se curata zarzavatul, se spala si se da prin razatoare impreuna cu ceapa, ardeiul se spala si se taie cubulete mici. Orezul se spala bine si se scurge intr-o sita.

Intr-o oala punem zarzavatul, ceapa si ardeiul impreuna cu uleiul si lasam sa se caleasca 10 miute. Adaugam si orezul, mai lasam la calit 5 minute, apoi adaugam apa fierbinte. Potrivim de sare si piper, mai lasam sa dea un clocot, adaugam jumatate din frunzele de patrunjel, amestecam bine, acoperim si dam la cuptorul incins la 180 grade pentru 30 minute.

Pofta buna sa aveti!

TIPS-URI

1

Garnitura o adaugati pe cea dorita...pui, peste, curcan

2

La fel putem folosi si diverse salate sau muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

babi5 1

12.01.2014, 15:47

Laura multumesc si mie imi place tot ce nu am voie caci de aceea slabesc

mena29 1

12.01.2014, 23:57

Bun

babi5 1

13.01.2014, 08:37

si mie imi place multumesc mena

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu soia