Pilaf cu legume si costita

de susu in Porc, 11 Mai 2012 | 5803 vizualizari

 

Poate n-ati mai auzit de orez cu afumatura, drept sa spun nici eu insa intr-o zi nu stiam ce sa mai gatesc si avand ceva afumatura am folosit-o la orez, sa-i dea niscaiva gust ca doar nu era sa-l fac gol, pe orez ca doar despre el vorbim iar rezultatul a fost grozav

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de orez
  • 1 morcov
  • Cativa catei de usturoi
  • Afumatura, kaizer
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 ardei gras verde
  • ½ kg ciuperci
  • Pasta de tomate
  • Patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu legume si costita:

Se toaca marunt legumele, morcovul se da prin razatoarea mica si ciupercile se taie potrivit. Se calesc pe rand ceapa, usturoiul, morcovul, ardeiul orezul spalat si scurs si afumatura. Adaugam ciupercile si pasta de rosii le calim bine. Punem apa fierbinte si dam la cuptor. Spre final adaugam patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu legume si costita" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu costita afumata si carnaciori