Pilaf cu legume si sofran

de ionela2682 in Mancaruri de post, 22 Mai 2011 | 6152 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  1 cana orez
  • 4 cani apa
  • 200 g amestec de legume mexican
  • 1 ceapa
  • 1 priza sofran
  • sare si piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu legume si sofran:

Se pune ceapa la calit.Peste ceapa se adauga amestecul de legume congelate ,se tine pana se inmoaie putin.

Sofranul se dizolva intr-o cana de apa calda si se pune peste amestecul de legume.

Se adauga orezul spalat dar si celelalte 3 cani de apa,se da focul mic ,se acopera cratita si se tine pana scade,amestecand din cand in cand sa nu se lipeasca.

Se sareaza si pipereaza dupa gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu legume si sofran" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

ionela2682 1

28.05.2011, 20:25

deyutzky 1

29.05.2011, 12:31

ce bine arata si ce culori frumoase

mamaieelena 1

03.06.2011, 15:19

bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post din varză oparită în borş