Pilaf cu piept de pui

de Rocsi in Pui, 3 Feb 2011 | 9523 vizualizari

 

Ceva simplu de preparat,dar bun,parerea mea...

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 200 gr orez(eu am avut un orez din Belgia prefiert..senzational de bun)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • suc de rosii
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu piept de pui:

Pieptul de pui se spala si se taie bucati mai mari.

ceapa se curata,o spalam si o tocam maruntel.

morcovul il radem,il spalam si il taiem rondele.

intr-o tigaie punem putin ulei la incins.

adugam bucatile de carne ,pe care le rumenim cam 1 minut.

apoi punem 1 cana si jumatate apa si il lasam sa fiarba cam 5 minute.

impreuna cu pieptul de pui la fiert punem si ceapa si morcovul.

orezul il spalam bine in 2-3 ape calde.

dupa cele 10 minute adaugam orezul.

saram si piperam dupa gust.

lasam sa fiarba bine de tot.

invartim mai des,pentru a nu se prinde de tigaie.

daca mai trebuie apa mai adaugati,dar neaparat sa fie fierbinte.

spre sfarsit adaugam sucul de rosii,dupa gustul nostru.

mai dam 2-3 clocote si inchidem ochiul aragazului.

portionam in farfurii,iar deasupra punem patrunjel verde tocat.

serviti cu niste muraturi!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui