Pilaf cu piept de pui

de Rocsi in Pui, 3 Feb 2011 | 4634 vizualizari

 

Ceva simplu de preparat,dar bun,parerea mea...

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 200 gr orez(eu am avut un orez din Belgia prefiert..senzational de bun)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • suc de rosii
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu piept de pui:

Pieptul de pui se spala si se taie bucati mai mari.

ceapa se curata,o spalam si o tocam maruntel.

morcovul il radem,il spalam si il taiem rondele.

intr-o tigaie punem putin ulei la incins.

adugam bucatile de carne ,pe care le rumenim cam 1 minut.

apoi punem 1 cana si jumatate apa si il lasam sa fiarba cam 5 minute.

impreuna cu pieptul de pui la fiert punem si ceapa si morcovul.

orezul il spalam bine in 2-3 ape calde.

dupa cele 10 minute adaugam orezul.

saram si piperam dupa gust.

lasam sa fiarba bine de tot.

invartim mai des,pentru a nu se prinde de tigaie.

daca mai trebuie apa mai adaugati,dar neaparat sa fie fierbinte.

spre sfarsit adaugam sucul de rosii,dupa gustul nostru.

mai dam 2-3 clocote si inchidem ochiul aragazului.

portionam in farfurii,iar deasupra punem patrunjel verde tocat.

serviti cu niste muraturi!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pilaf cu piept de pui 82177
retete culinare - Pilaf cu piept de pui 82178
retete culinare - Pilaf cu piept de pui 82179

COMENTARII (19)

adry88 1

21.05.2011, 15:24

tare bun

Lau 1

19.12.2013, 18:09

Rocsi 1

19.12.2013, 20:21

Adry, Lau

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29