Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Ceva simplu de preparat,dar bun,parerea mea...
Pieptul de pui se spala si se taie bucati mai mari.
ceapa se curata,o spalam si o tocam maruntel.
morcovul il radem,il spalam si il taiem rondele.
intr-o tigaie punem putin ulei la incins.
adugam bucatile de carne ,pe care le rumenim cam 1 minut.
apoi punem 1 cana si jumatate apa si il lasam sa fiarba cam 5 minute.
impreuna cu pieptul de pui la fiert punem si ceapa si morcovul.
orezul il spalam bine in 2-3 ape calde.
dupa cele 10 minute adaugam orezul.
saram si piperam dupa gust.
lasam sa fiarba bine de tot.
invartim mai des,pentru a nu se prinde de tigaie.
daca mai trebuie apa mai adaugati,dar neaparat sa fie fierbinte.
spre sfarsit adaugam sucul de rosii,dupa gustul nostru.
mai dam 2-3 clocote si inchidem ochiul aragazului.
portionam in farfurii,iar deasupra punem patrunjel verde tocat.
serviti cu niste muraturi!!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult