Pilaf cu piept de pui

de Cris2711 in Pui, 6 Feb 2011 | 5077 vizualizari

COMENTARII (45)

vanilla 1

07.02.2011, 14:07

MotanLaOale 1

07.02.2011, 15:36

Cris2711 1

07.02.2011, 16:51

Florina mersi frumos este buna

Cris2711 1

07.02.2011, 16:52

Mena te astept

Cris2711 1

07.02.2011, 16:52

Diana draga mea mersi ,te pup tare,tare dulce

Cris2711 1

07.02.2011, 16:53

Vanilla pofteste

Cris2711 1

07.02.2011, 16:53

MotanlaOale mersi mult serveste ,te rog

Cris2711 1

07.02.2011, 17:02

Nadina mersi pentru Like

mamaieelena 1

07.02.2011, 20:58

Cris2711 1

07.02.2011, 20:59

Mamaieelena mersi

cismaru_nicoleta 1

07.02.2011, 21:07

...ce bunatateeee

Cris2711 1

07.02.2011, 21:15

Nicoleta mersi

kamy 1

07.02.2011, 23:30

no spune draga...cum am sarit peste ce-mi place mie mai mult si mai mult...oreeeezul super

kamy 1

07.02.2011, 23:32

da ce-i condimentul ala? cu ce se mananca?

Dana Cristea - pusikmea 1

08.02.2011, 08:24

bun bun, am facut si eu ieri

Cris2711 1

08.02.2011, 16:52

Kamy imi cer scuze ca am scris Ingwer,e de pe germana,daca nu mai fi atentionat nu observam,deci este Ghimbir si se foloseste la mancarurile asiatice,este foarte sanatos.Se gateste la pui,rata etc.dar eu folosesc si la supa imi place mie,nu pun mult dar pun Salutari si pupici

Cris2711 1

08.02.2011, 17:02

Kamy m-am inspirat de pe net si provine din China,Japonia,Filipine,Australia;jamaica,Sri Lanka etc.Are un gust iute si aromat,cel indian aduce cu lamaia,cel chinezesc are gust si miros mai pronuntat.
Se foloseste la fursecuri,prajituri,turta dulce,castraveti,fructe,compot prune,creme,ciocolata,lichior,la bere(in Anglia,peste,pilafuri asiatice.
Previne raul de mare si avion consumat anticipat,ridica tensiunea,trateaza afectiuni stomacale si intestinale.sursa gemini

Cris2711 1

08.02.2011, 17:03

Dana mersi

MIUTA 1

11.02.2011, 21:14

Cred ca a fost delicios,am ajuns tarziu la masa si cred ca au mancat fetele tot.Arata foarte bine

Cris2711 1

11.02.2011, 21:16

fetele au fost flamande rau si cuminti si au papat tot,dar pentru tine ma pun pe gatit

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui