Pilaf cu puiut

de Rocsi in Pui, 11 Sep 2010 | 3686 vizualizari

 

Nu am mai mancat pilaf cu pui de mai bine de un an...si cum nu mai stiam ce sa fac de mancare am pus asta in practica..am mancat de ma durea burta...

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 1 morcov
  • jumatate ardei galben
  • jumatate gogosar
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • circa o cana orez
  • 1 cub knorr
  • sare piper
  • 1 lingura pasta de tomate
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu puiut:

pulpele de pui le spalam bine si le parlim puful de pe ele.

le taiem in doua.

intr-o cratita punem putin ulei la incins.

apoi punem pulpele si le rumenim putin pe o parte si cealalta cat sa iese sangele din ele ,apoi punem apa ca sa le acoperim bine si cubul knorr.

curatam ceapa ,o spalam si o tocam marunt

morcovul in curatam,il spalam si il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.

gogosarul si ardeiul ii curatam de seminte si ii taiem cubulete.

punem si legumele peste pui si lasam sa fiarba la foc potrivit.

spalam orezul in multe ape .

cand puiul a fiert cam pe jumatate ,adaugam orezul spalat.

condimentam cu sare si piper si lasam sa fiarba pana ce orezul este facut si el.

la urma adaugam si pasta de tomate mai dam 2-3 clocote si inchidem focul .

deasupra presaram niste patrunjel verde tocat marunt.

pofta buna.!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pilaf cu puiut 50490
retete culinare - Pilaf cu puiut 50491

COMENTARII (16)

gaby_duceag 1

11.09.2010, 23:59

nadina...am avut si perioade mai bune

nadina73 1

12.09.2010, 00:11

gabyhai ma nu fi trista iubita ca nu iti sade bineparca nu esti tu

Rocsi 1

12.09.2010, 12:23

corina eu de obicei folosesc mai mult pui/....ela nu ma ingras din atat/...rivka mai asteapta putin ca sa se termina de murat muraturile....mai fetelor vad k nu ati facut de mult nici voi....am dat startul ..astept sa vad k faceti si voi..va pup si multumesc de aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55