Pilaf de orez cu carnat afumat

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2014 | 525 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati carnat subtire afumat
  • un castron mic orez
  • 3 linguri suc de rosii
  • o lingura oregano
  • sare, piper
  • vegeta
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu carnat afumat:

Intr-o oala punem orezul si adaugam apa cat sa acopere. Dam la foc mediu sa fiarba, pana orezul e moale. Adaugam carnatul taiat, sucul de rosii, sare, piper, oregano. Lasam putin la foc mic. La sfarsit adaugam si putin patrunjel pentru aroma!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pilaf de orez cu carnat afumat 310658
retete culinare - Pilaf de orez cu carnat afumat 310659
retete culinare - Pilaf de orez cu carnat afumat 310660
retete culinare - Pilaf de orez cu carnat afumat 310661
retete culinare - Pilaf de orez cu carnat afumat 310662
retete culinare - Pilaf de orez cu carnat afumat 310663
retete culinare - Pilaf de orez cu carnat afumat 310664
retete culinare - Pilaf de orez cu carnat afumat 310665
retete culinare - Pilaf de orez cu carnat afumat 310666

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

12.04.2014, 09:28

Pushaa 1

12.04.2014, 09:55

foarte bun pilaful!

Pushaa 1

12.04.2014, 09:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D