Pilaf de orez cu carne de porc si zucchini

de Bya Ralu in Porc, 7 Iun 2016 | 5128 vizualizari

COMENTARII (21)

Constelatialeu 1

07.06.2016, 21:38

3 portii de porc..

Rocsi 1

07.06.2016, 21:40

Eu mananc dovlecei doar pane, in rest nu imi plac. Imi place cum arata pilaful tau!

Bya Ralu 1

07.06.2016, 21:41

nu am cleme )

Bya Ralu 1

07.06.2016, 21:41

rocsi

Constelatialeu 1

07.06.2016, 21:42

Stiam.....

Bya Ralu 1

07.06.2016, 21:43

cristinutanicolita 1

07.06.2016, 21:55

Mmmm ce bine arata sigur este delicios

Bya Ralu 1

07.06.2016, 22:06

multumesc

diaconta 1

07.06.2016, 22:26

Bun dom'le!!

Bya Ralu 1

07.06.2016, 22:30

multumesc

CameliaR 1

07.06.2016, 22:36

Bun, bun!

-Licurici- 1

07.06.2016, 22:40

O bunatate!

Rahela Velicu 1

07.06.2016, 23:03

bun, bun!

Bya Ralu 1

07.06.2016, 23:15

multumesc

- Andreea - 1

07.06.2016, 23:30

Ce super arata

MotanLaOale 1

07.06.2016, 23:32

bun bun

simona72 1

08.06.2016, 09:02

Buuun!

AndrutzaP 1

08.06.2016, 09:09

Imi place

Bya Ralu 1

08.06.2016, 11:22

multumesc

Gherca Daniela 1

08.06.2016, 21:13

mmm foarte bun!

Bya Ralu 1

09.06.2016, 10:02

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Carne de porc prajita la tuci