Pilaf de orez cu ciocanele

de alinutzika in Pui, 3 Sep 2011 | 11671 vizualizari

 

Usor de preparat si foarte gustos!

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele de pui (pulpe inferioare)
  • 2 cani mari orez
  • ulei
  • sare, piper, vegeta
  • patrunjel
  • 2 ardei rosii
  • 2 cepe
  • 1 morcov mare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu ciocanele:

Se toaca ceapa, morcovul si ardeii si se pun intr-o tigaie la calit, in ulei. Cand sunt calite pe jumatate, se adauga ciocanelele si se condimenteaza. Se lasa la prajit. Daca incepe sa se prinda de tigaie, adaugati apa. Cand sunt pe jumatate prajite pulpele, se adauga orezul. Se lasa cateva minute la prajit, apoi se adauga apa fierbinte, pana il acopera. Daca mai e nevoie, in timp ce fierbe, adaugati apa, dar fierbinte.
Se serveste cu patrunjel. 

 

RETETA IN IMAGINI

Pilaf de orez cu ciocanele-0
Pilaf de orez cu ciocanele-1
Pilaf de orez cu ciocanele-2
Pilaf de orez cu ciocanele-3
Pilaf de orez cu ciocanele-4

COMENTARII (11)

horia 1

04.09.2011, 17:10

super bunatate!
mi-ai facut o poftaaaaaaa!

alinutzika 1

04.09.2011, 21:52

va multumesc! Ma bucur ca va olace

divainbucatarie 1

05.09.2011, 11:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04