Pilaf de orez cu ciuperci si pulpe de pui

de Bya Ralu in Pui, 2 Apr 2012 | 15991 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de orez
  • 4 pulpe de pui
  • 2-3 linguri bulion
  • supa de la pui
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 conserva de ciuperci
  • vegeta,boia dulce,patrunjel
  • ulei masline
  • pentru pulpe de pui
  • 1 morcov
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1 catel usturoi
  • 2 linguri bulion,
  • vin rosu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu ciuperci si pulpe de pui:

Pulpele de pui se pun la fiert in apa cu 1 lingura de vegeta. Ceapa se taie marunt, morcovul il dam pe razatoarea mica, ciupercile se mai maruntesc. Se pun intr-un ceaun ceapa si morcovul la calit in ulei de masline, dupa 3 minute se adauga orezul si se lasa 5 minute la calit .Dupa care se adauga treptat din supa formata prin fierberea pulpelor de pui. Se lasa la foc mic si se amesteca des pentru a nu se lipi. Se adauga si condimentele iar dupa 25 minute e totul gata.

Pulpele de pui se pun in tigaie cu 1 morcov si 1/2 ceapa la prajit. Se adauga bulion si apa cat sa acopere iar la sfarsit se stropesc cu vin rosu

TIPS-URI

1

Se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu ciuperci si pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui copt cu unt aromat