Pilaf de orez cu pui la cuptor

de simona72 in Pui, 1 Oct 2013 | 27685 vizualizari

COMENTARII (24)

Bucataras Medi 1

01.10.2013, 17:08

buuuuuuuuuun......asta am facut si eu ieri.

Cris2711 1

01.10.2013, 17:10

as manca zilnic,Klaus la fel,super prezentare,oale faine

kukibella 1

01.10.2013, 17:11

ce bine arata

simona72 1

01.10.2013, 17:13

Pupici dragelor

Lia_ 1

01.10.2013, 17:13

bravooooo bun

Merisor 1

01.10.2013, 17:16

Ce bine arata!

Bunica 1

01.10.2013, 17:16

Si mie-mi place pilaful!

simona72 1

01.10.2013, 17:18

Multumesc pt aprecieri!! Va tzuc dulce

nadea68 1

01.10.2013, 17:22

Corinuta 1

01.10.2013, 17:24

Foartye bun!

papabundetot 1

01.10.2013, 17:24

minunat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Constelatialeu 1

01.10.2013, 17:27

Dya Daniela Andrei 1

01.10.2013, 17:31

Ce bun!!!!!!!

Lavinia 1

01.10.2013, 17:38

tare bun

Irina 1

01.10.2013, 17:45

bun de tot! nu pot sa nu bag de seama vasele in care gatesti de o vreme...

simona72 1

01.10.2013, 17:53

Multumesc dragele mele!! Irina vasele sunt si vechi si noi...doar am mai invatat cate ceva de cum se fac pozele...

babi5 1

01.10.2013, 17:58

AnyCostescu 1

01.10.2013, 19:25

bun bunnnnnnnn

MotanLaOale 1

01.10.2013, 20:17

Rocsi 1

01.10.2013, 20:50

Ce apetisant si gustos..Papica buna ai facut ca de obicei

simona72 1

01.10.2013, 22:46

Multumesc frumos dragilor!

Krystyan Trendy 1

17.11.2013, 10:03

gustos pilaful

Alexandra Burz 1

28.02.2014, 08:02

Super bunn

ella 87 1

19.12.2016, 14:20

Acum îl execut, dar cu carne de curcan, să vedem cum iese

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu legume si carne de pasare