Pimentos de Padron

de cristeena20 in Salate, 4 Sep 2014 | 1321 vizualizari

 

Acesti ardei sunt deosebit de buni facuti in acest mod si serviti ca salata alaturi de carne sau simplu ca aperitiv. Sunt acei ardei micuti verzi ce nu lipsesc din meniurile spaniole.Foarte simplu de facut dar va garantez succesul lor la o masa .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ardei padron
  • sare flor de sal marina
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pimentos de Padron:

- Ardeii se prajesc chiar inainte de a-i servi, deci trebuie sa ajunga la masa fierbinti. Deci pregatim ardeii- ii spalam si ii lasam sa se usuce bine. 

- Punem uleiul la incins (mai mult ulei) si cand este cald adaugam ardeii toti  sa se prajeasca. Cand capata culoare pe toate partile se scot pe hartie absorbanta. Ii presaram cu sare (flor de sal) si servim fierbinti.

Se mananca cu cotor cu tot .

 

RETETA IN IMAGINI

Pimentos de Padron-0
Pimentos de Padron-1
Pimentos de Padron-2
Pimentos de Padron-3
Pimentos de Padron-4
Pimentos de Padron-5

COMENTARII (13)

Bunica

Bunica 1

04.09.2014, 22:12

Sa-i mananci cu mujdei sa vezi cat sunt de buni!

cristeena20

cristeena20 1

04.09.2014, 23:18

o sa incerc buni, doar pentru mine ca la sot nu ii place usturoiul crud..

cristeena20

cristeena20 1

04.09.2014, 23:19

Ina uneori mai nimeresti si iuti intre ei. De fapt ardeii astia sunt un fel de ardei grasi verzi pitici. Eu am pus in balcon anul asta si am avut recolta ce vezi in poza , nu ai buni de o portie. Se gasesc la supermarketuri in caserole micute.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!