Pinguini

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 23 Feb 2010 | 5161 vizualizari

 

ceva deosebit zic eu si in special pt copii................cel putin pitici mei i adora

 

INGREDIENTE

  • paine feliata fara coaja
  • branza philadelphia
  • masline negre fara sambure
  • morcov taiat foarte fin
  • scobitori colorate
  • cremvusti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pinguini:

Se ung 2 feli de paine cu branza Philadelphia dupa care se taie in 3, apoi iar in trei adica trei pe verticala trei pe orizontala si vor iesi 9 cubulete.

Se pune pe fiecare cubulet cate o felie de morcov taiat subtite si crestat taiat in triunghiuri mici (picioarele) dupa care se infinge in mijloc o  scobitoare, apoi se pune o maslina neagra care in prealabil a fost taiata si scoasa o fasie mica de cativa milimetri din ea, iar spatiul gol se va umple cu branza Philadelphia  (burtica pinguinului).

O maslina simpla care va fi crestata putin la mijloc cu un cutit, unde se va introduce o bucatica din triunghiul ramas de la morcov,acesta va fi cioc la pinguin.

Asa, cred ca v-am zapacit nu stiu daca ma va intelege cineva dar data viioare o sa fac poze amanuntit cand ii voi face.

Dupa ce am pus si maslina cu ciocul se fac ochisori din branza. Cu ceva foarte fin trebuie lucrat pt ochisori.

Ca o palarie va veni o feliuta de cremvusti si capatul scobitoarei.

Sunt intradevar tare migalaosi pana ii faci odata, apoi nu va mai fi asa greu.Si eu zic ca arata minuntat pe o masa printre aperitive.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pinguini 18700
retete culinare - Pinguini 18701
retete culinare - Pinguini 18702
retete culinare - Pinguini 18703
retete culinare - Pinguini 18705
retete culinare - Pinguini 18706

COMENTARII (16)

Adinacarla 1

20.08.2010, 11:23

frumosi si ingeiosi

Rodie 1

09.10.2010, 15:52

haha, foarte tare!

elena1988 1

04.03.2011, 10:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D