Pinguinul din farfurie

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 19 Iul 2010 | 5760 vizualizari

 

un aperitiv haios si usor de facut

 

INGREDIENTE

  • 1 ou fiert
  • 2 masline mari negre
  • branza de capra 50g
  • 2 linguri crema de branza cu smantana
  • cateva coacaze rosii
  • 1 fir de ceapa verde subtire
  • 2 rondele de morcov
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pinguinul din farfurie:

Se fierbe oul si se curata de coaja sub jet de apa rece.Se taie putin baza pentru stabilitate.Se fac aripioare si capsor din masline negre ce se fixeaza cu o scobitoare.

Se taie 2 rondele din morcov si se cresteaza putin realizand talpitele si cioculetul.

Crema de branza se amesteca bine cu branza de capra.La final se presara ceapa verde fin tocata si bobitele de coacaze.

Pinguinul se aseaza in mijlocul farfuriei cu crema de branza.

 

TIPS-URI

1

daca nu aveti coacaze rosii se pot pune bobite de rodie in schimb, merg foarte bine.

RETETA IN IMAGINI

Pinguinul din farfurie-0
Pinguinul din farfurie-1

COMENTARII (20)

epurasha2bb

epurasha2bb 1

21.07.2010, 17:04

alice cu multa placere, sunt cea mai fericita cand aud ca cineva a facut o reteta de a mea si a fost multumit!

nancy

nancy 1

15.08.2010, 21:10

Este asa de haios aperitivul acesta,ca de abia astept sa am oaspeti la masa.O sa fie o mare incantare pentru ochi .Ii dau "gata"...ha ha ha

epurasha2bb

epurasha2bb 1

17.08.2010, 09:20

mersi nancy! si eu l-am facut din nou la ziua fetitei mele Deea de 3 ani si toti copiii au fost incantati iar cei mari se uitau cu jind ca ar fi vrut si ei

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24