Pink Cake ( Tort roz )

de gaby_duceag in Torturi, 22 Mai 2011 | 20282 vizualizari

COMENTARII (109)

soryna1981 1

04.06.2011, 20:06

gaby_d spune-mi si mie te rog cum ai procedat cu portiunea din mijloc de a iesit zebra?...am citit eu ce ai scris la reteta dar sa inteleg mai bine....incepi din mijloc si pui o cantitate cu cacao peste acea cantitate pui cu alb peste cu cacao si tot asa?....sau cum?si ea fiind pusa una peste alta se revarsa pe langa ca un val ...?astept sa-mi explici...oricum frumos si felicitari

gaby_duceag 1

04.06.2011, 21:13

Soryna, cremele obtinute au o consistenta destul de legata, nu sunt lichide tare. Am inceput cu una dintre culori, punand doua liguri din compozitie in mijloc; am continuat cu cealalta culoare, apoi am alternat punand mereu tot in mijloc. Ea se repartizeaza frumos (nu neaparat perfect uniform), si tot pui cand din una, cand cealalta, pana le termini. Astepti apoi doua minute sa se aseze, fara a mai face tu ceva.
Uite, am cautat pe net metoda in imagini care sper sa te ajute mai mult .
http://www.azcookbook.com/azeri/zebra-tortu/

gaby_duceag 1

16.02.2013, 13:50

ce tort frumos am facut eu ..odata..

Bya Ralu 1

02.07.2013, 21:57

ce pink e

getix 1

17.04.2014, 13:31

Arata foarte bine, imi place mult sectiunea, chiar cautam un tort pe care sa-l fac pentru Paste

Lia_ 1

17.04.2014, 14:13

uitasem sectiunea asta si roz si diafan

Ancutsa 1

14.09.2016, 15:39

Un vis in roz! Arata grozav!

Catalina L 1

26.11.2016, 14:15

foarte reusit, bravo

dantes 1

27.11.2016, 07:22

Super!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu capsuni si iaurt