"PISCOTZEL"

de Mirela Suba in Torturi, 19 Apr 2013 | 6102 vizualizari

 

Asa am denumit acest tort pentru ca este preferatul meu si al sotului,deoarece este simplu,rapid si foarte fresh!

 

INGREDIENTE

  • piscoturi 500 gr
  • frisca 250 gr
  • ananas bucatele
  • Crema pentru prajituri de la Dr.Oetker
  • intaritor de frisca
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "PISCOTZEL":

Piscoturile se inmoaie in sirop de ananas(daca nu va ajunge,faceti apa cu zahar,are acelasi efect),se rup in doua si se pun in tava cu fund detasabil pentru copt tortul. Dupa ce ati pus piscoturile rupte in doua si arata ca un gard,piscoturile intregi se aseaza pe fund sub forma de pat,se pune crema de la Dr.Oetker un strat mai gros,apoi puneti bucati cat mai multe de ananas si de asupra puneti restul de crema.

Dupa ce ati pus crema se pune un alt strat de piscoturi si apoi  frisca. Uniformizati stratul de frisca si dupa preferinta puteti rade ciocolata,eu prefer fructe precum sunt bananele si ananasul.

Dupa ce ati terminat de pregatit,il duceti la rece sa se odihneasca si dupa 2 ore se poate servi!

Va doresc Pofta Mare la desert!

 

Daca ti-a placut reteta noastra ""PISCOTZEL"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

gaby_gabytza 1

19.04.2013, 14:18

place

gaby_duceag 1

19.04.2013, 14:25

de ce sa-l ducem sa se odihneasca? e obosit?)

Mirela Suba 1

19.04.2013, 18:00

il las "odihnit la frigider". e obosit saracu pt ca frisca e "batuta" si crema la fel si de aceea se odihneste
sper sa il incercati si sa va placa,noi il adoram

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu piscoturi, mascarpone si fructe tropicale