Pita cu bunda - Bundas Kenyer-Friganele-Arme Ritter-French Toast

de Mitinita in Mancare copii, 6 Feb 2011 | 10341 vizualizari

 

Eu am crescut stiindu-le de bundas kenyer,am continuat sa le mananc ca si french toast ,ca sa aflu la varsta asta ca se numesc friganele. Si asta am aflat-o de la meniul fetitei mele de la gradinita.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 4 felii de paine mai vechi
  • 1/2 cup lapte
  • 1 lingura zahar
  • un zahar vanilat
  • ulei sau unt pentru prajit
  • zahar pudra pentru deasupra
  • sirop sau miere pentru deasupra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pita cu bunda - Bundas Kenyer-Friganele-Arme Ritter-French Toast:

 

Se amesteca bine ouale cu laptele,zaharul,zaharul vanilat,laptele si un varf de sare.

Se pun feliile de paine si se lasa sa se inmoaie bine.

Se prajesc in ulei sau unt si se servesc cu zahar pudra sau sirop

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pita cu bunda - Bundas Kenyer-Friganele-Arme Ritter-French Toast" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Painici haioase