Piure cremos cu smantana

de Oana in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2010 | 19026 vizualizari

COMENTARII (11)

ela 1

28.01.2010, 17:03

eu intodauna pun smantana in piure,nu imi place fara

mihaelar63 1

28.01.2010, 17:20

da e preferatul meu cu smantana Cand doresc sa-i schimb gustul pun la fiert si 2-3 catei de usturoi iar la sfarsit patrunjel verde incorporat . Daca am musafiri si doresc sa fie extrem de pufos , la sfarsit cat inca este suficient de cald adaug un ou si amestec rapid .

Oana 1

28.01.2010, 17:33

Eu fac de obicei cu lapte si din in cand in cand cu smantana, bun

rivka 1

28.01.2010, 19:30

nu am mai mancat puree cu smantana, cred ca e foarte bun.nici nu mi-a trecut prin cap niciodata ca in loc de lapte se poate pune smantana, cred ca e si mai consistent asa...bun, voi face si eu asa.

Teo 1

28.01.2010, 22:21

Felicitari ,fetelor pt. variantele de preparare a piureului!

Oana 1

29.01.2010, 19:25

E foarte cremos, incercati!

paniko76 1

02.09.2013, 18:23

Bineinteles, nu scurgeti toata apa in care au fiert... (eu am lasat cam 2 linguri la cartof, dar desigur, fiecare dupa gust...) incercati!

Panacris 1

02.09.2013, 18:35

Foarte, foarte bun așa îl prepar și eu, dar scurg toată apa, Paniko76. Iar de ”bătut”, îl iau Zmeii la ”întrebări”, de îl pufoșesc foarte bine, !

babi5 1

02.09.2013, 20:11

Bya Ralu 1

02.09.2013, 20:56

bun nu am incercat cu smantana

Bon_Jovi 1

02.09.2013, 21:22

Eu in loc de smantana pun un cub de branza topita sau putina branza Philadelphia.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu smantana si cu oua