Piure cu Ceva fin cu verdeata si cabanos

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 14 Sep 2013 | 1139 vizualizari

 

Simplu si gustos,ca sa nu mai lungesc vorba,ca poate va e foame....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi albi
  • 100 g unt
  • 1 cutie Ceva fin cu verdeata
  • sare
  • 1/2 kg cabanos ( pe asta l-am luat de la Festivalul cascavelei,direct de la producator)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure cu Ceva fin cu verdeata si cabanos:

Curatam cartofii de coaja,ii spalam si apoi ii taiem cubulete.ii punem la fiert cu putina sare Cand sunt fierti ii pasam si adaugam untul si cutia de ceva fin,omogenizam si potrivim de sare.Carnatii ii taiem bucatele,ii crestam la capete si ii prajim in tigaia cu ulei incins.Servim cu castraveti murati.Sa aveti pofta....

 

TIPS-URI

1

de preferat sa taiem cartofii in bucatele egale,pe cat posibil,sa fiarba in acelasi timp

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Piure cu Ceva fin cu verdeata si cabanos 260001
retete culinare - Piure cu Ceva fin cu verdeata si cabanos 260002
retete culinare - Piure cu Ceva fin cu verdeata si cabanos 260003
retete culinare - Piure cu Ceva fin cu verdeata si cabanos 260004
retete culinare - Piure cu Ceva fin cu verdeata si cabanos 260005
retete culinare - Piure cu Ceva fin cu verdeata si cabanos 260006

COMENTARII (21)

Miha 1

14.09.2013, 23:37

ete si la Cleme ce monumente a facut...

alilianaa 1

15.09.2013, 07:44

buni, buni palmierii tai

diaconta 1

16.09.2013, 15:53

Cam asa,mi-e cam foame cand am ajuns si eu la reteta ta dar cred ca-i mancata demult

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59