Piure de broccoli cu avocado si cotlet de porc umplut cu prune

de papabundetot in Porc, 16 Iun 2013 | 1173 vizualizari

 

Este o reteta foarte usoara si as spune ca este si gatita sanatos,mai ales ca am asociat carnea de porc cu ceva usor cum este piureul de brocolli.

 

INGREDIENTE

  • Pentru piureul de broccoli am folosit:
  • 1 buchetel broccoli
  • 1 avocado
  • o lingurita de unt
  • o cana de lapte (aici e in functie de ce consistenta doriti)
  • 1 catel de usturoi
  • Pentru cotletul de porc,am batut bine carnea cu ciocanul de carne,apoi am pus toate feliile intr-un castron si am adaugat:
  • sos soia
  • curry
  • chilly
  • ienibahar macinat
  • putin vin rosu
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de broccoli cu avocado si cotlet de porc umplut cu prune:

Am fiert foarte bine broccoli in apa cu putina sare,cand e gata il bagam la blender impreuna cu celelalte ingrediente descrise mai sus. Este foarte simplu acest piure si aduce si o culoare mai…de primavara in farfurie

Am lasat carnea la marinat 2-3 ore. Intre timp am pus intr-un alt castron cateva prune uscate taiate cubulete peste care am adaugat 2-3 cuisoare si un vin rosu. Le-am lasat la inmuiat in acest amestec cat timp am lasat si carnea la marinat. Dupa ce timpul s-a scurs,am trecut la treaba,am pus in fiecare felie de carne o lingurita cu prune si putina zeama in care le-am lasat sa se inmoaie.Am impachetat bucatile de cane in asa fel incat sa nu iasa implututa de prune (se pot prinde si cu o sfoara dar eu nu am facut asta),si le-am pus intr-o tava mai adanca si am dat totul la cuptor 45 minute cu focul mediu.Cand carnea s-a rumenit si arata frumos,am pregatit farfuria cu piure de broccoli si carnita.

Pofta mare!

 

COMENTARII (3)

Rocsi 1

16.06.2013, 11:35

Bun

Anett 1

16.06.2013, 12:32

hmmm super!

papabundetot 1

16.06.2013, 12:33

Multumesc fetelor!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D