Piure de cartofi a la Gordon Ramsay

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 18 Iun 2012 | 2480 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • lapte
  • 1 lingura de margarina sau unt
  • 1 ceapa verde
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi a la Gordon Ramsay:

Cartofii se curata, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare, timp de 10-15 minute. Se scurg de apa, se pune sare si piper, 1 lingura plina de margarina, putin lapte incalzit, care se adauga putin cate putin in functie de cat de moale il dorim. Ceapa se taie felii subtiri si se adauga in castron, se bate tot cu mixerul 2-3 minute sau cine vrea mai pisat se paseaza cu blenderul. Se serveste ca garnitura

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Piure de cartofi a la Gordon Ramsay 167416
retete culinare - Piure de cartofi a la Gordon Ramsay 167417

COMENTARII (14)

Bya Ralu 1

19.06.2012, 09:27

mena29 1

19.06.2012, 14:02

Bya Ralu 1

19.06.2012, 17:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L