Piure de cartofi cu afumatura si gogosari

de andreea_angelo in Porc, 3 Dec 2012 | 3573 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mari
  • 200 g afumatura(kaizer,scarita)
  • gogosari in sos
  • margarina
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu afumatura si gogosari:

Cartofii se curata, se taie si se pun la fiert. Carnea afumata (eu am folosit scarita, deci am fiert-o inainte sa o pun la calit) o punem la calit pt cateva minute, dupa care adaugam si gogosarii in sos si mai lasam un pic sa fiarba,eventual mai adaugam niste apa, foarte putina. Cand s-au fiert cartofii, ii pisam, adaugam margarina si sare dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu afumatura si gogosari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi cu carne de porc marinata