Piure de cartofi cu sfecla, carnati, oua si fenicul

de Satisfyyourcravings in Porc, 4 Feb 2016 | 648 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 sfecle rosii conservate
  • 1 kg cartofi fainosi
  • sare, piper
  • o bucata mica de unt
  • 50 ml lapte degresat bio
  • 4 carnati proaspeti de porc bio, cu cat mai putina grasime
  • 80 grame salata L'oro rosso
  • ulei de masline
  • otet balsamic
  • 4 oua
  • 1 lingura seminte de fenicul
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu sfecla, carnati, oua si fenicul:

Cartofii se curata de coaja, se taie cuburi si se fierb in apa sarata. 

Cu ajutorul unui blender se transforma sfeclele in piure. 

Se prajesc carnatii 10 minute, pe toate partile, la foc mediu, in foarte putin ulei (daca nu au prea multa grasime). Se scot pe o farfurie, iar in tigaia in care au fost prajiti se adauga putina apa pentru a obtine un sos. 

Se fierb ouale moi (eu am uitat de ele si mi-au iesit tari).

Se prajesc semintele de fenicul intr-o tigaie fara ulei, pana elibereaza aromele. Se sfarama usor cu ajutorul unui mojar. 

Se paseaza cartofii si se amesteca cu untul, laptele, piureul de sfecla, sare si piper. 

Se stropeste salata cu ulei de masline si otet balsamic. 

Se serveste piureul cu bucati de carnati, ouale fierte moi, presarate cu seminte de fenicul, putin din sosul obtinul anterior si salata. 

 

COMENTARII (9)

-Licurici-

-Licurici- 1

04.02.2016, 16:50

Camelya

Camelya 1

04.02.2016, 23:51

Ce buun!

elucubratiiculinare

elucubratiiculinare 1

07.02.2016, 08:22

super bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!