Piure de cartofi cu snitel

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 15 Aug 2014 | 2883 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca. 5-6 cartofi potriviti
  • snitel de pui ( din comert ) , ( am folosit 4 bucati , sunt destul de mari , zic eu )
  • doua bucati carnati cu cascaval
  • 3-4 linguri unt ' margarina
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • apa ptr fiert cartofii
  • ulei ptr prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu snitel:

Piure :Clatim cartofii , ii curatam de coaja  , taiem fiecare cartof in 8 , adaugam cartofii intr-o oala , turnam apa cat sa ii acopere si un praf de sare ; Dam la fiert pana intra furculita usor in bucata de cartof ;

Prajit : Snitel ' carnati :Lasam snitelul la dezghetat , sau ii punem un minut la cuptorul cu microunde ; Punem la incins o tigaie cu ulei cat sa acopere snitelul ; Cand acesta este incins punem bucata cu bucata de snitel la prajit pe ambele parti ; Scoatem pe un servetel de hartie pentru a se absorba uleiul ramas ; Carnatii ii taiem bucatele si ii punem la prajit pana cascavalul se topeste putin ; Scoatem pe un servetel de hartie ;

Cand cartofii pentru piure sunt fierti , scurgem de apa ; Adaugam untul ' margarina , sare , piper , vegeta , dupa gust ; Luam telul si amestecam rapid pentru ca cartofii sa se zdrobeasca , amestecam pana cand piure'ul iasa unul fin ;

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu snitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

15.08.2014, 21:26

Bya Ralu 1

15.08.2014, 22:21

bun

- Andreea - 1

16.08.2014, 21:04

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta cu spanac, jambon spaniol si branza