Piure de cartofi in doua culori

de Sylvia in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2014 | 17156 vizualizari

COMENTARII (41)

Criss 1

23.04.2014, 05:38

Sidy 1

23.04.2014, 08:02

Minunat arata !

mamaieelena 1

23.04.2014, 10:12

frumos

Nu e moft 1

23.04.2014, 11:09

Nu ma gandeam ca un piure poate arata asa spectaculos

anca_rm 1

23.04.2014, 11:44

interesant , la noi nu am vazut inca cartofi mov...dar arata tare bine piureul asta , sigur e bun

MIUTA 1

23.04.2014, 13:02

ilinca_rox 1

23.04.2014, 16:19

arata minunat

Oana 1

23.04.2014, 17:13

Arata super, Silvia ! nu am mancat nici eu cartof mov, dar uite o ocazie potrivita si o sa cumpar si eu. Am vazut la Mega Image Store. Chiar sunt curioasa ce gust are...

laura_n 1

23.04.2014, 18:00

oaau!

Ela68 1

23.04.2014, 22:06

am crezut ca-i briosa tare dragut aranjamentul

Sylvia 1

24.04.2014, 12:09

Panacris merci de pont o sa incerc si cu cartof copt

Sylvia 1

24.04.2014, 12:10

Oana cartofii mov sunt mai scumpi decat cei albi cu mult dar nu trebuie cumparati cu kilogramele , la fel cum nu trebuie consumati ca atare, sunt un produs mai deosebit care este utilizat ca sa completeze ceva ...la gust sunt buni , au o textura aparte mai innecacioasa dar aromata trebui lucrati cu mult lapte, ulei masline, inclusiv combinati cu cartofi albi

Sylvia 1

24.04.2014, 12:11

la ceea ce vedeti in poza in dubla cantitate am folosit vreo 3 cartofi mov si sunt f mici asa e normal sa fie, mici

Krystyan Trendy 1

15.05.2014, 12:54

e prima oara cand vad asa ceva ...super !!

Ligia Bxl 1

15.05.2014, 18:50

minunata culoare

Sylvia 1

15.05.2014, 19:34

si gustul e super bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mazare cu piure de cartofi la cuptor