Piure de mazare cu smantana si carnati semiafumati

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 16 Sep 2015 | 4953 vizualizari

 

Rapid si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg mazare congelata
  • 250 g carnati afumati
  • 250 ml smantana( 25% grasime)
  • 2 cepe potrivite
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de mazare cu smantana si carnati semiafumati:

            Taiem carnatii rondele si ii prajim in ulei incins. Scoatem carnatii din cratita, si in uleiul ramas, calim ceapa tocata marunt iar cand aceasta s-a inmuiat adaugam mazarea si completam cu apa pana o acoperim.

          Condimentam cu sare si piper. Lasam sa fiarba, la foc potrivit, pana cand lichidul scade. Dupa ce a fiert mazarea si s-a racit putin o punem in blender si o facem pasta. Adaugam si smantana. Servim pe farfurie alaturi de carnatii prajiti. Pofta buna!

TIPS-URI

1

pentru aroma putem adauga ce dorim,de preferat ar fii o legatura de marar verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de mazare cu smantana si carnati semiafumati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

miki_a 1

17.09.2015, 11:08

Pfff, ce as mai manca!!! Asa, cu carnaciori!!! Bunaaaaa!!!

mirela0911 1

17.09.2015, 16:46

Ce culoare frumoasa!

- Andreea - 1

17.09.2015, 17:39

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Duo rulou de pui si vitel,cu piure de morcovi si dulceata de merisoare cu ardei iute