Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Acolo de unde sunt eu la origini, spanacul si urzicile se mananca cu oua ochiuri.
Am spalat costita, am taiat-o si am pus-o la fiert pentru a-i mai lua din afumatura. Cand a dat apa in clocot am scurs-o si am pus-o din nou la fiert in alta apa.
Ceapa impreuna cu ardeiul si usturoiul, le-am pus la inabusit cu ulei de masline si putina apa.
Eu am folosit spanac de la congelator.
Cand ceapa s-a patruns am pus spanacul, condimentele, apoi costita si am acoperit cu apa in care a fiert costita. Dupa 30' am pus rosiile tocate, iar la sfarsit am diluat faina si am amestecat-o cu piureul mestecand continuu pentru a nu se lipi. Am mai fiert cam 5-10 minute pe urma am pus mararul tocat.
Am servit cu oua ochiuri.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult