Piure de spanac cu oua

de mihaelaradu in Mancaruri de legume, 15 Mar 2011 | 10345 vizualizari

COMENTARII (16)

aziz 1

15.03.2011, 19:30

delicios

RuxyRux 1

15.03.2011, 19:30

Foarte fff delicios!!!

Lau 1

15.03.2011, 19:56

delicios

Bunica 1

15.03.2011, 20:07

Se cunoaste ca a venit primavara ! E bun , bun !

tanyapatap 1

15.03.2011, 20:10

LUK 1

15.03.2011, 20:45

foarte bun

Criss 1

15.03.2011, 20:47

Ador spanacul gatit astfel. As putea manca in fiecare zi si tot nu m-as satura.

kamy 1

15.03.2011, 21:35

si noua ne place muuuult da mai mult usturoi

mirela0911 1

15.03.2011, 22:42

Eu doar asa mananc spanacul cu ochiuri

marcela1979 1

16.03.2011, 00:04

bun spanacul

MotanLaOale 1

16.03.2011, 08:54

mihaelaradu 1

16.03.2011, 19:13

Fetelor si mie imi place cu mult, mult usturoi, dar luam in considerare si preferintele co-meseanului

MVMih 1

07.04.2011, 13:27

Bun bun. Dar 30 de min timp de preparare!?? Eu am inebunit ieri, am luat 2 kg de spanac din piatza si am curatat aproape 2 ore la el. Era mai tinerel cu frunze mici si multe dar.....Oricum

adry88 1

26.05.2011, 17:54

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 11:58

Rahela Velicu 1

27.06.2021, 08:39

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu spanac (Crespelle di spinaci) in sos de iaurt cu menta