Pizza

de Rocsi in Pizza, 16 Sep 2010 | 1749 vizualizari

 

Va spun de la inceput ca nu mai am ,,,,,am facut acum vreo 3 saptamani....

 

INGREDIENTE

  • pentru blat:
  • 1 lingura margarina
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
  • drojdia cat o nuca
  • apa minerala pentru framantat
  • faina cat cuprinde
  • un strop de sare
  • pentru umplutura:
  • pastrama
  • masline
  • un borcanel mic de ciuperci conservate
  • sunca
  • cascaval
  • 2 oua
  • ketchup
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

blatul:

intr-un lighean se amesteca oul cu smantana si margarina.

drojdia se freaca cu putina apa minerala ,calduta.

se pune si aceasta in lighean.

se pune faina si incepe sa se framante.

se sareaza si adaugam apa minerala cata este nevoie sa iese un aluat ca de paine.

il lasam sa creasca cam 20 min.

umplutura:

pastrama si sunca se feliaza.apoi se taie cubulete.

ciupercile se scot din borcan,se spala bine,se scurg apoi le taiem bucatele potrivite.

maslinele le taiem feliute.

cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.

pregatim pizaa:

luam aluatul si intindem o foaie subtire.

o asezam intr-o tava rotunda de pizza(sau o tava normala nu conteaza) unsa cu putina margarina.

apoi ungem foaia cu keiceap.

punem putin cascaval ras.

apoi incepeam sa punem ciupercile,sunca si pastrama,maslinele si cascaval ceva mai mult .

ouale le batem bine si le turnam uniform deasupra.

dam tava in cuptorul incins pana ce aceasta este gata.

apoi o serviti !

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza 51234
retete culinare - Pizza 51235
retete culinare - Pizza 51238
retete culinare - Pizza 51240

COMENTARII (20)

Rocsi 1

19.09.2010, 18:46

hai ma ca nu va prostesc...pai asa a fost sa fie..atunci cand am facut nu am avut timp sa pun...abia acum am vazut pozele..las k faceti si singurele ca sunteti fete harnicute

Corinuta 1

19.09.2010, 20:30

Ce mumoasa esti...............

Rocsi 1

20.09.2010, 10:53

multumesc mult mult corina de compliment

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S