Pizza

de diaconta in Pizza, 21 Mai 2011 | 2107 vizualizari

 

Imi era dor de-o pizza facuta-n casa,doar nu e chiar asa complicat.

 

INGREDIENTE

  • faina
  • drojdie
  • sare
  • zahar
  • ulei
  • ciuperci
  • sunca
  • ardei
  • boabe de porumb
  • sos de rosii
  • branza feta
  • cas mozzarela
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Se pune faina intr-un vas(eu am pus cam 200 gr).In mijloc se face un loc in care punem drojdia amestecata cu putin zahar si apa calduta.Lasam pana incepe sa dospeasca drojdia.Apoi adaugam putina sare si framantam cu apa calduta.Spre final adaugam putin ulei si lasam la dospit.

Cand aluatul a dospit,intindem o foaie subtire,pe care o ungem cu putin suc de rosii.Apoi presaram deasupra ciupercile,sunca,boabele de porumb,ardeiul,branza feta.La urma  razuim cascaval,adaugam si niste felioare de rosii si o punem la cuptor pana cand se coace foaia.

Da daaaaaaa a fost foarte buna.

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza-0
Pizza-1
Pizza-2
Pizza-3

COMENTARII (32)

Mihaela11_jo 1

22.05.2011, 23:43

kamy 1

23.05.2011, 00:09

ce-mi place

DIANA B 1

23.05.2011, 08:57


pizza de casa , e tot de casa ... cata dreptate ai Clau

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04