Pizza

de marieta in Pizza, 14 Aug 2011 | 1237 vizualizari

 

buna pizza

 

INGREDIENTE

  • aluat:
  • drojdie cat o nuca,
  • o cana apa calda,
  • o lingurita sare,
  • 4 linguri de ulei de masline
  • pentru umplut:
  • 100 gr salam,
  • 100gr sunca presata,
  • 4 rosii,
  • 2 ardei grasi,
  • o mana de ciuperci,
  • cateva felii de cascaval gouda sau telemea,
  • 6 linguri de pasta de rosii,
  • 3 frunze de busuioc verde
  • patrunjel tocat,
  • ulei pentru uns forma si aluatul.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Preparare pizza:

Se pun intr-un castron apa calda ,sarea,uleiul si faina, sa devina un aluat bun de framantat. Se framanta bine pana se desprinde de pe peretii castronului. Se lasa la dospit acoperit cu un prosop,30 de minute.

Se taie marunt salamul si sunca, legumele felii. Cand a dospit aluatul se pune in tava de aragaz tapetata cu hartie de copt si cu ulei. Eu mi-am uns mainile cu ulei si l-am pus direct in tava fara sa-l mai intind cu sucitorul, ci l-am intins cu mainile uniform.

Am pregatit pasta de rosii cu sare, piper,  o lingurita de zahar si un pahar de apa, apoi am turnat-o peste foaia de aluat. Am pus mezelurile,legumele si ciupercile si am dat la cuptor la foc potrivit. Cand a fost gata, am pus branza, dar numai pe jumatatea foii ca sotul nu mananca cu branza.!!

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza-0
Pizza-1
Pizza-2
Pizza-3

COMENTARII (8)

marieta

marieta 1

14.08.2011, 23:35

a fost buna!!!

adry88

adry88 1

15.08.2011, 16:59

buna

alinutzika

alinutzika 1

15.08.2011, 22:28

imi place mult pizza

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paine cu masline si fulgi de ovaz

de Rocsi 9

Paine cu masline...

ieri la 21:23

Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

de Rux 9

Briose din...

ieri la 19:37

Negresa cu glazura de ciocolata

de Aletta 4

Negresa cu...

ieri la 16:55

Friptura de porc in sos dulce acrisor

de stefy_a 3

Friptura de porc...

ieri la 12:01