Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Cred ca pizza este o mancare pe gustul tuturor.Este mancarea mea preferata si o prepar o data pe saptamana.
Facem un aluat potrivit si nelipicios din faina,apa/lapte,drojdie si sare.In timp ce framantam punem si uleiul de masline si oregano,pana ce se incorporeaza in aluat.
Se poate lasa la crescut 30-40 minute,insa se poate face direct foaia pentru pizza,ce forma doriti.Eu o fac mereu patrata pentru ca am o tava mare si de obicei suntem 4 la masa.Ungem tava cu ulei.
Dupa ce am pus blatul in tava,il ungem cu suc de rosii si punem ingredientele pe care le avem,terminand cu mozzarella!
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult