Pizza

de Miss_B in Pizza, 2 Feb 2012 | 3637 vizualizari

 

Cred ca pizza este o mancare pe gustul tuturor.Este mancarea mea preferata si o prepar o data pe saptamana.

 

INGREDIENTE

  • Blatul de pizza:  
  • 500 grame faina
  • apa sau lapte caldut(aproximativ 300-400 grame)
  • o lingurita oregano
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 50 grame drojdie
  • un varf de sare
  • Ingredientele de pe pizza cred ca nu are rost sa vi le scriu,fiecare pune ce are.Insa de obicei le folosesc pe acestea:
  • 200 grame mozzarella 
  • salam unguresc sau prosciutto
  • ciuperci
  • masline
  • ceapa taiata inele

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Facem un aluat potrivit si nelipicios din faina,apa/lapte,drojdie si sare.In timp ce framantam punem si uleiul de masline si oregano,pana ce se incorporeaza in aluat.

Se poate lasa la crescut 30-40 minute,insa se poate face direct foaia pentru pizza,ce forma doriti.Eu o fac mereu patrata pentru ca am o tava mare si de obicei suntem 4 la masa.Ungem tava cu ulei.

Dupa ce am pus blatul in tava,il ungem cu suc de rosii si punem ingredientele pe care le avem,terminand cu mozzarella!

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

02.02.2012, 21:12

ce de retete apetisante!!!

Miss_B 1

02.02.2012, 21:44

Multumesc fetelor.Sper ca in timp sa devin o bucatareasa buna,am numai 2 ani de cand gatesc singurica si nu ma gandeam vreodata sa pun pe vreun site retetele pe care le fac.Insa de acum incolo voi fotografia tot ce gatesc Si poze inclusiv din timpul prepararii

Lau 1

03.02.2012, 08:39

place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Panzerotti