Pizza

de dakris in Pizza, 16 Feb 2012 | 1552 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2ardei capia rosu
  • 1 rosie medie
  • 5 felii muschi file
  • 5 felii pastrama porc
  • 2 felii sunca praga
  • o paleta de masline feliate
  • 80 g cascaval
  • busuioc
  • oregano
  • Pt blat:
  • 1 ou
  • 50 ml ulei (ori 50 g unt sau margarina)
  • 1 plic drojdie uscata (7g)
  • 150-200 ml lapte
  • 1 lingurita zahar
  • ½ lingurita sare
  • 400-500 g faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Zaharul si drojdia le dizolvam in laptele caldut si le adaugam peste faina alaturi de restul ingredientelor. Amestecam bine, framantam aluatul astfel rezultat si il lasam la dospit cca 30 min.

Cand aluatul este crescut il intindem cu facaletul si il asezam in tava in care am asezat, in prealabil, hartie pentru copt. Radem cascaval deasupra (un strat subtire), turnam ketchup si asezam mezelurile si maslinele, rosia si ardeiul se taie felii subtiri. Presaram busuioc si oregano si, deasupra, radem iarasi cascaval.

Se coace la cuptor cca 20-25 min.

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza-0
Pizza-1
Pizza-2
Pizza-3
Pizza-4
Pizza-5

COMENTARII (12)

iri_iri

iri_iri 1

17.02.2012, 23:32

cine ar refuza o felie de pizza?...eu una nuuuuuuuuuuuuu

VERONICA2607

VERONICA2607 1

18.02.2012, 17:50

si zici ca ne inviti si pe noi la pizza??

jolygina

jolygina 1

19.02.2012, 10:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paine cu masline si fulgi de ovaz

de Rocsi 9

Paine cu masline...

ieri la 21:23

Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

de Rux 9

Briose din...

ieri la 19:37

Negresa cu glazura de ciocolata

de Aletta 4

Negresa cu...

ieri la 16:55

Friptura de porc in sos dulce acrisor

de stefy_a 3

Friptura de porc...

ieri la 12:01